Personlig träning


PERSONLIG TRÄNING

Individanpassad träning


Du som kund får alltid träningen anpassad efter den nivå som du befinner dig i. Min ambition är att förmedla kunskap och vägleda,  samtidigt som träningen ska vara rolig, utmanande och varierande.


Vägen till framgång ser olika ut för alla människor, så jag föredrar att blanda och integrera olika träningsmetoder och redskap beroende på vad som är bäst för dig. Min personliga åsikt är att träningen ska ge dig nytta på flera plan, och få så stor överföring till det verkliga livet eller till din sport som möjligt. Detta innebär att vi inte bara tränar för ökad styrka eller kondition, utan också för förbättrad rörlighet och framförallt ökad kroppskontroll.

Kanske kommer vi jobba mycket med 3D träning för att utmana kroppen i olika positioner och hantera olika rörelser eller så hamnar fokus på det men mer traditionella träningen för att bygga upp en generell robusthet och styrka i kroppen.


Med utbildningar hos de absolut främsta i branchen och lång egen erfarenhet så kan du vara trygg i att du får det just du behöver.


Varje träningsuppdrag startar med en konsultation och upplägget baseras sedan på vad just du behöver och har som målsättning.

Läs mer om mina mina paket och priser